Over COF Events

Onze missie

Cof events is een catering bedrijf opgericht door twee jonge ondernemers met een flinke rugzak aan ervaring.
Wij zorgen dat uw feestelijke gelegenheid een extra dimensie krijgt en u zorgeloos kan genieten.
Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde koks en visspecialisten.
Wij zijn gespecialiseerd in oester en haring party’s, maar door onze gebundelde kennis kunnen wij inspelen op de wensen die passen bij uw evenement.

Jesse

In het dagelijks leven is Jesse bijna altijd in de keuken te vinden. Creatief, gedreven en zeer bescheiden.
Zo zegt hij zelf. Nou zijn gevoel voor humor zit in ieder geval goed. Na jaren in restaurants
gewerkt te hebben is hij nu chefkok bij Herberg Welgelegen te Valkenburg.

Hier werkt hij met mensen die momenteel op de reguliere arbeidsmarkt niet terecht kunnen.
“Plezier in je werk staat op nummer één, je kwaliteit vloeit daaruit voort”.

Evert

Al vanaf jonge leeftijd staat Evert bij zijn vader in de viskiosk. Hier is zijn passie voor vis begonnen.
Het ondernemen zat er al vroeg ingeworteld, hierdoor opende hij in 2022 zijn eigen viskiosk.
Daar is hij nu vijf dagen per week te vinden in Amsterdam oud west.
In de weekenden staat hij met een geweldige scala aan oesters, hiervan uit is de passie ontstaan om dit door te zetten op catering niveau.

“Het geeft zo’n goede vibe en motivatie om een fantastisch product
te leveren aan klanten, en om je kennis daarover te delen”.

Evert van Rossum

Al vanaf jonge leeftijd staat Evert bij zijn vader in de viskiosk. Hier is zijn passie voor vis begonnen. Het ondernemen zat er al vroeg ingeworteld, hierdoor opende hij in 2022 zijn eigen viskiosk. Daar is hij nu vijf dagen per week te vinden in Amsterdam oud west. In de weekenden staat hij met een geweldige scala aan oesters, hiervan uit is de passie ontstaan om dit door te zetten op catering niveau.

“Het geeft zo’n goede vibe en motivatie om een fantastisch product
te leveren aan klanten, en om je kennis daarover te delen”.

Jesse Smit

In het dagelijks leven is Jesse bijna altijd in de keuken te vinden. Creatief, gedreven en zeer bescheiden. Zo zegt hij zelf. Nou zijn gevoel voor humor zit in ieder geval goed. Na jaren in restaurants
gewerkt te hebben is hij nu chefkok bij Herberg Welgelegen te Valkenburg. 

Hier werkt hij met mensen die momenteel op de reguliere arbeidsmarkt niet terecht kunnen. “Plezier in je werk staat op nummer één, je kwaliteit vloeit daaruit voort”.

Wat maakt ons uniek?

Kwaliteit en versheid

Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Onze oesters en vis hapjes worden met zorg geselecteerd, altijd vers en bereid met vakmanschap.
Wij werken graag met lokale producten. En werken alleen met ondernemers die bekwaam zijn waar wij onze producten inkopen. Zo komen onze oesters uit Zeeland.

Die wij zelf selecteren 1 dag geleden nog in zee op de oesterbanken 1 dag later in de hand om geproefd te worden.
Onder andere onze gerookte vis komt uit Katwijk aan Zee bij Boschypaling. En dit proeft u terug in onze gerechten.

Persoonlijke aandacht

Wij begrijpen dat elk evenement uniek is.
Daarom bieden we een persoonlijke aanpak, waarbij we samenwerken met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en een menu te creëren dat hun verwachtingen overtreft.

Of het nu gaat om alleen een oester party. Of verschillende amuses. Wij nemen met u alles door om uw avond compleet te maken. Wij zijn er voor particuliere en zakelijke klanten.